www.turfquick.com

KATALOGU 2020

Instalimi Easy

Është e lehtë për të hedhur dhe nuk kërkon aftësi ose pajisje të specializuara. Pasi hedhur, fara germoj dhe rritet shpejt për të dhënë një lëndinë të bukur të gjelbër.

Më pak Lotim

Fibra celuloze thith ujin dhe mban deri në dhjetë herë më shumë lagështi sesa dheu, gjë që çon në përdorimin e ujit më pak të 30-60% dhe fara marrin një mjedis optimal për t'u rritur. Procesi gjithashtu bëhet më i shpejtë dhe më efektiv.

Një proces i bërë i lehtë:

Çdo gjë në një proces të thjeshtë, pa nevojën për punë të panevojshme dhe të mundimshme.

TURFquick® është një tekstil i biodegradueshëm. Është para mbjellë me farë dhe pleh, duke bërë të mundur që bimësia të restaurohet lehtësisht dhe të parandalojë erozionin e mëtejshëm të peizazhit bazë.

Bërë nga fibra celuloze që biodegrade gjatë një periudhe 8-12 javë, TURFquick® është një produkt natyral dhe nuk lë asnjë mbetje sintetike. Ajo ka një strukturë të ngushtë të brendshme që siguron që fara dhe plehrat të sigurohen në mënyrë të barabartë dhe të mos shqetësohen gjatë trajtimit, transportimit dhe instalimit.

"Mbillni një lëndinë, lule ose bimë të tjera të thjeshta, ekonomike dhe miqësore me mjedisin, me komponimet e patentuara, inovative dhe 100% të biodegradueshme të Turfquicks".

MADE IN SWEDEN

Planeti i gjelbër në duart tuaja të zemrës - SHBA - koncepti i mjedisit

Mbjellja dhe kultivimi biologjikisht i degradueshëm para mbjelljes - Batist - Grasë Turf - Lule - Perime - Stacione Biodegradable

Më shumë rreth nesh
+ 46 (0) 8 410 144 05
Turfquick

Përshkrim

Merrni lëndinën e bukur, të gjelbër që keni ëndërruar gjithmonë me TURFquick të dobishëm që hapet bari. Kjo bar mbulon 10-25-50 sqm dhe është ideale për patching spote të zhveshura.

Pre-seeded dhe 100 për qind biodegradable, ky produkt është e lehtë për t'u përdorur: rrokulliset barin, prerë në çdo madhësi dhe ujë. Ky terren i rrokullisjes është bërë nga një përzierje unike dhe përmban teknologjinë stimuluese "Qëndro i lagur". Me mbirje të shpejtë, rezultatet janë të garantuara me këtë bar. Ky terren i rrokullisjes kryen mirë në diell dhe në hije.

  • Para-seeded me fara 6,000 për 1 sqft.
  • 100 për qind biodegradable.
  • Rrokulliset dhe uji.
  • Madhe për lëndinat e reja ose patching spote të zhveshur.
  • Ky produkt përmban si fara dhe lëndë ushqyese për një kopsht të harlisur.
  • Përzierja unike funksionon mirë për çdo park apo lëndinë.
  • E madhe për zonat me trafik të lartë.
  • Ky produkt kryen shumë në diell dhe hije.
  • Procesi i shpejtë i mbirjes.
  • Rezultatet janë të garantuara.
  • Pritini në çdo madhësi - Lehtë për t'u formuar.
  • Formuluar për rajonin tuaj.
  • Përmban teknologjinë stimuluese "Stay wet".

Kërkesë për Citoj

Ekipi ynë është i gatshëm t'ju ndihmojë. Ju lutem përshkruani interesin tuaj dhe ne do të përgjigjemi brenda dy ditëve të punës. Nëse keni nevojë për ndihmë të menjëhershme, ju lutemi telefononi një nga numrat e telefonit gjatë orëve të zakonshme të punës.

Kontaktoni Details

Adresa: Vikavägen 2,
148 60 Stora Vika,
Suedi
I telefonit: (+ 46) 08-410 144 05
Email: info@turfquick.com

shpalljet Lajme

Më shumë Shtypi dhe Lajmet
24 tetor

Katalogu i TURFquick 2020

Katalogu i produkteve dhe broshura

Për dokumentet e shkarkimit klikoni këtë ikonë e cila në ...

24 E marte

Mirë se vini në Xhennete Nordike - Stokholm Mars 22-25th, 2018.

Xhennete nordike është vendi i takimit për gishtat e gjelbër dhe ...

23 Janar

Na vizitoni në IPM 2018!

Panairi ndërkombëtar i tregtisë për bimë (IPM ESSEN) është në botë ...